Fotballskolen dag 2!

For en herlig dag i Alvøen idrettspark! Med sol, varme og over 200 fotballivrige spillere på anlegget ble det nok en flott dag på Loddefjord sin fotballskole.

For fire grupper var det grilltur på agendaen i dag. Spillerne hadde en fin tur inn til grillplassen i det fine været. I skogen serverte Audun Larsen og Hanna Instebø hot-dog og saft. Det var god stemning og noen av gruppene fikk også tid til litt lek. I etterkant gikk ryktene om at gruppe 2 laget en sang om TINE sin fotballskole. Den gleder vi oss til å høre!

I gymsalen ble det gjennomført en rekke ulike leker og aktiviteter sammen med Tonje Wallem Sivertsen. Totalt var fire grupper i gymsalen i dag. Dette er alltid like populært blant spillerne. Favoritten er når de får gå gjennom en hinderløype som Tonje har laget i stand. Etter 2 timer i gymsalen hadde spillerne fått seg en god og kjekk treningsøkt.

Etter lunsj gjennomførte Tom Henrik stasjonsarbeid med de eldste gruppene på gresset. Hovedinstruktørene og assistentinstruktørene var fordelt i mindre grupper og hadde øvelser de skulle gjennomføre. Spillerne utførte øvelsen og etter 10 minutter ble det sendt ut et felles signal om bytting av stasjon. Når spillerne hadde vært gjennom alle stasjonene hadde de hatt mye spesifikk trening som virket å falle i god smak hos de fleste. Øvelsene var knyttet opp mot pasningskvalitet, mottak, vending, basistrening og skuddteknikk.

Dagens konkurranse omhandlet treffsikkerhet. Alle gruppene gjennomførte en øvelse hvor målet var å sentre en pasning fra 15-20 meter nærmest en kjegle. Det ble mange stolte vinnere som skal ut i en hovedfinale mot hverandre seinere i uken.

I morgen blir det den prestisjefulle Loddefjord cup på fotballskolen! Vi gleder oss masse til en ny dag sammen med spillerne.

Det melder like bra vær i morgen, så husk solkrem!