Fotballskolen dag 2

Sjarmen med å bo i Bergen er at værmeldingen er alltid like spennende. Selv om dagen startet med regn, ble det ikke like gale som antatt. Spillerne stilte med regntøy og en generelt god bekledning. Grunnet spesielt dårlig vær den første timen, fikk de som ønsket tegne og spille spill i klubbhuset. Dette synes mange av de yngste var en koselig start på dagen! Når klokken nærmet seg 10.00 ble det stasjoner for de yngste gruppene på gressbanen. Her var det ulike øvelser som skulle gjennomføres i mindre grupper sammen med en veileder. Det var virkelig ingenting å si på innsatsen til spillerne! Med musikk på høyttalerne manglet vi egentlig bare solen for at det skulle bli helt perfekt. For to grupper var det tid for gymsal. Her ble det hauk og due, pølsetikken og futsalkamper.

Etter dagens lunsj fikk vi besøk av en fotballstjerne i Alvøen idrettspark, nemlig selveste Ingrid Stenevik fra Sandviken. Dette var superstas for alle de ulike gruppene! Stenevik besøkte alle de ulike gruppene. Hun snakket litt om seg selv og yrket sitt som profesjonell fotballspiller. Kan love dere at det var mange spillere med stjerner i øynene underveis! Det kom også en rekke gode spørsmål, som for eksempel «Hvor mange mål har du scoret? Hvilken følelse får du etter du har vunnet en kamp? Hvem er det beste laget du har spilt mot? Hvor mange triksinger klarer du?», osv.. Deretter delte Stenevik ut bildekort, autografer og tilslutt ble det tatt felles bilde. Ingen tvil om at dette var et stort øyeblikk for mange små og store i dag. Vi sender en stor takk til både Ingrid Stenevik og Sandviken for godt samarbeid.

Når klokken var 13:00 ble det stasjoner for de eldste gruppene. Disse øvelsene var tilpasset alder, og her fikk vi se kvalitet på utførelsen. Det var alt fra plassering av skudd, langpasninger, 1 mot 1 og øvelser knyttet til kjernemuskulatur.

I morgen er det atter igjen klart for en ny, herlig dag! For mange er nok onsdagen ukens høydepunkt. Da er det nemlig VM på Loddefjord sin fotballskole. I tillegg er det keeperøkt, og vi skal hjelpe maskotene Loddikk og Loddeline å bli friske slik at de kan komme på fotballskolen i løpet av uken. Vi gleder oss til morgendagen 🙂