Fotballskolen – dag 1

Så var vi endelig i gang med sommerens høydepunkt for mange barn og unge i nærområdet: nemlig TINE fotballskole i Loddefjord. Vi startet på tribunen kl 09.00 for en velkomst av de 125 barna som er påmeldt. Det var mange som var spent og gledet seg til uken. Anniken snakket først om uken, og deretter fikk veilederne dele inn i grupper. I år har vi 7 ulike grupper, fordelt på de ulike aldersklassene. Etter alle hadde fått en gruppe ble det utdeling av drikkeflasker og T-skjorter. Vi sender en stor takk til Kiwi Godvik som sponser oss med årets drikkeflasker.

Etter å ha brukt en del tid på å bli kjent med hverandre, var det tid for å starte fotballaktiviteten. Dagens tema var teknikk. Det ble før lunsj gjennomført en del øvelser knyttet til dette. Det var også 40 meter konkurranse i dag, og ryktene går om at vi har mange raske spillere med på årets fotballskole. Vi gleder oss til å se finalistene på den store finalen på torsdag. Mens noen hadde vanlig smørelunsj i klubbhuset, dro tre grupper på grilling i vår flotte Alvøskog. På veien måtte de løse en rebus som var plassert ut på veien. Mange klarte å finne det magiske ordet på rebusen tilslutt. På grillplassen stod våre flotte pensjonister: Maren, Hallfrid, Sveinung og Audun. Vi er heldige som har dere med på laget! De grillet pølser, og serverte saft slik at spillerne ble mett og fornøyd.

For de to yngste gruppene var det også lek og aktivitet i gymsalen etter lunsj. Her hadde Hedda og Mari stålkontroll på opplegg. Det var ingen tvil om at dette ble en hit, både med løype, kanonball og lek. Det var imponerende å se hvor flink enkelte var å turne og rulle på de ulike øvelsene.

På slutten av dagen var det tid for fruktpause. Vannmelon og epler er alltid godt når temperaturmåleren viser 16 grader. Det var også gøy når de ulike gruppene spilte mot hverandre, og noen gjennomførte en straffekonkurranse. Når klokken nærmet seg 15.00 samlet alle seg på tribunen for en oppsummering av dagen, og for å snakke litt om morgendagen. Inntrykket var at mange gledet seg til en ny dag på fotballskolen allerede!