Hello

Siste dag på fotballskolen er unnagjort. Det ble en fin dag med strålende vær! Sol fra start til slutt. Dagen begynte med rundstykker til frokost. Når alle var mett og god var det klar for litt fotballøvelser på feltet. For mange av de yngste gruppene var leken «bomben» populær, og skapte god stemning. For gruppe 1, 2 og 6 var det klart for å hjelpe Loddikk og Loddeline med å bli frisk. Gjennom uken er det flere grupper som har samlet inn ingredienser til en medisin slik at de skulle bli frisk nok til å være med på fotballskolen. Det var derfor stor jubel når Loddikk entret banen under pizzafesten. Dessverre var Loddeline ikke helt frisk enda.

Klokken 13:00 var det endelig tid for kamp mellom de voksne og barna. Først ut var de eldste spillerne, altså gruppe 5, 6 og 7. Der var det en meget jevn kamp, og de voksne måtte virkelig gjøre sitt beste for å stikke av med seieren. Det endte 3-1 i de voksnes favør. Deretter var det de yngre spillerne sin tur. Nå virket det som om de voksne var litt sliten, og dette klarte de yngre å utnytte. De jobbet nemlig knallhardt, spesielt offensivt på banen og vant tilslutt 5-3. Når dommeren Birthe blåste av kampen var det elleville jubelscener på gresset!

På slutten av dagen var det klart for den tradisjonelle og populære pizzafesten. Her satt gruppene i ring på gresset, og fikk servert både brus, Peppes pizza og is. Det var ingen tvil om at dette gjorde susen etter en lang dag i solen. Underveis ble det triksekonkurranse, der Theo og Johan stakk av med seieren! Så var det tid for utdeling av utstyr: ball, diplom, Tine T-skjorte og sekk. Det var stor applaus å høre rundt i gruppene. Dagen ble selvsagt avsluttet i fellesskap på tribunen. Der snakket vi om uken som har gått, det ble premiering av vinnerne fra gårsdagens konkurranser og ønsket god sommer.

Fotballskolen er et tilbud i nærområdet som er populært, og som settes stor pris på. Vi starter sommerferien for mange barn på en aktiv og gøy måte. Dette hadde ikke vært mulig uten enormt mange engasjerte og flinke mennesker som bidrar. Våre frivillige pensjonister Maren, Audun, Halfrid og Sveinung er fantastiske, og vi er så glad for at dere hjelper til gjennom uken. I år har vi hatt med 20 veiledere som er ungdommer og unge voksne. De har vært tålmodige, positive og engasjerte. Stor takk til dere! Deretter vil vi selvsagt takke alle samarbeidspartnere og sponsorer som bidrar. Det er ingen tvil om at dere gjør en forskjell! Vi har nemlig hatt 130 smilende barn i Alvøen idrettspark gjennom uken. TAKK!

Nå ønsker vi alle sammen en riktig god sommerferie, og gleder oss allerede til høstens fotballaktiviteter.

Mvh

Bente, Vibeke, Birthe og Anniken