Fotballskolen dag 5

Siste dag på årets fotballskole er over, og for et fantastisk vær vi fikk avslutte med! Strålende sol og 21 grader.

For spillerne startet det med en deilig frokost, før de kom seg ut på feltet. Det var mange av gruppene som forberedte seg til den store triksekonkurransen seinere på dagen. Noen grupper valgte å gjennomføre basisøvelser, mens andre kjørte litt fotballtennis i varmen. Seinere på dagen ble det gjennomført kamp mot de voksne. De yngste gruppene spilte på gresset, mens de eldste på kunstgresset. Dette er alltid stor stemning, og spillerne er alltid giret på å vinne mot sine veiledere. I år ble det to jevne kamper! For de yngste ble stillingen 3-3, mens de eldre gruppene tapte 4-3 mot sine veiledere.

Når klokken var halv 2 var det klart for pizzafest. Da samlet alle gruppene seg på gresset. De fikk brus og så mye Peppes Pizza de orket å spise. Daniel på turkis gruppe sa han hadde spist over 10 pizzastykker! Mett skulle man i alle fall bli. Så var det tid for triksekonkurranse. De yngste puljene skulle trikse så mange triksinger de klarte på 50 sekunder, og der vant Jenny fra gul gruppe! For de eldste gruppene var det om å gjøre å trikse helt til ballen gikk i bakken. Etter mange triksinger, vant tilslutt Stian fra hvit gruppe! Deretter ble det servert is til alle, mens lederne fikk vise frem sine trikseskills. Barna heiet, og vinneren ble Joachim. Så var det tid for utdeling av TINE-utstyr i gruppene. I år var det en stilig sekk, en T-skjorte, diplom og refleks.

Som hver dag, avsluttet vi også i dag med samling på tribunen. Her ble det premieutdeling til triksekonkurransen, men også for finalene i de ulike konkurransene fra gårsdagen. Der fikk Oliver, Nicholas, Anders, Emma, Oda, Jesper, Leon, Markus, Johan og Martin premie. Vi gratulerer! Tilslutt takket vi for en fin uke, og ønsket alle en riktig god sommer.

Vi vil avslutte med å takke alle sponsorene våre for flotte bidrag til T-skjorter, og Vestkanten for fine drikkeflasker. På grillingen har Sveinung, Hallfrid, Audun og Maren gjort en glimrende jobb! Sist men ikke minst, sender vi en stor takk til ungdommene som deltok som veiledere på Loddefjord sin fotballskole 2018. Uten dere hadde det ikke vært mulig!

OBS: Hvis noen har gjenglemt tøy, ligger dette lett tilgjengelig innenfor klubbhuset på knaggene.

Vi ønsker alle en fin sommer, og takker for en super uke sammen med ivrige fotballspillere.

Mvh
Loddefjord fotballskole

Birthe Andersen – sportslig leder
Anniken Schimmer Hoff – sportslig leder
Bente Schimmer Hoff – leder
Vibeke Wallem – leder