Fotballskolen dag 5

Så var fotballskolen over for i år. Vi har hatt en fantastisk uke med mye gøy! Ca 180 barn har deltatt på fotballskolen i år og vi håper å se mange av de igjen til neste år :).  Vi har vært heldig med være denne uken med unntak av noen småbyger på fredag og mandag.

Som vanlig så var det klart for den store kampen på fredag. Barna fikk endelig møte de voksne til kamp og de ofret alt i håpet om seier. Mange av barne har sett frem til denne kampen hele uken og det så ut som noen av de voksne også hadde store forventninger til denne kampen. Vi delte oss opp i 2 grupper, de yngste gruppene mot veilederne (4-2 til veilederne) og de eldste gruppene mot veilderne (3-2 til veilederne). Veilederne stakk altså av med seieren i begge kampene, så her er det virkelig grunnlag for revansje til neste år!

Etter fotballkampen var det pizzafest. Vi samlet oss på minibanen og spiste deilig pizza fra Peppes. Innimellom pizza-spisingen så var det triksekonkurranse. Alle gruppene hadde øvd på triksing hele uken og nå ble de beste fra hver gruppe sendt frem for å representere sin gruppe. Her var det nok en del ære på spill og det var mange som imponerte med gode ferdigheter. For de eldste gruppene så var det svart gruppe med Vebjørn som vant og for de yngste så var det oransje gruppe. Veilederne måtte også ut i konkurranse og her var det Joachim Westrheim og Espen Tande som vant.

Da alle var blitt god og mett på pizza så var det utdeling av utstyr og diplomer. Her ble hver deltaker lest opp i hver gruppe og mottok diplom til stor jubel fra de andre spillerne på gruppen. Vi avsluttet som alltid på tribunen og her ble det delt ut is til alle og premiene for seier i vm og ukens konkurranser ble delt ut her. 

Vi takker alle som deltok på fotballskolen i år. Både spillere, veiledere, ildsjeler og ikke minst sponsorene våre.

Håper vi ser mange igjen til neste år 🙂

God Sommer!

Hilsen

Anniken, Vibeke, Bente og Tom Henrik