Fotballskolen dag 4!

Enda en innholdsrik dag i Alvøen er over! Torsdagen startet med at det ble spilt semifinaler i de tre puljene i VM. Mange nasjoner ønsket sterkt å ta med seg den ærefulle seieren. I semifinalene deltok både Spania, Portugal, Argentina, Brasil og England.

I den yngste gruppen var det jevnt, men etter en spennende finale ble det Spania som stakk av med seieren! I den midterste gruppen vant Argentina, og også i den eldste gruppen stakk Argentina av med gullet. Jubelen var stor blant vinnerlagene, men også de som hadde deltatt og ikke kom helt til topps syntes dette var stas å være med på turneringen. Det skal også sies at det ble heiagjenger som stod på linjen underveis på kampene, noe som lagde en fin atmosfære.

Videre gikk dagen sin gang med mange touch på ball, og god stemning. De siste gruppene dro på grilling, og hvit gruppe dro for å leke i gymsalen. To av de yngste gruppene dro på skattejakt for å finne Loddikk og Loddeline sin hemmelige eske.

Klokken 14.00 var det tid for et av høydepunktene i løpet av uken: Felles konkurranser! I løpet av uken har alle gjennomført én konkurranse pr dag. I dag skulle alle gruppevinnerne delta i konkurranser mot de andre gruppevinnerne. Det ble fellessamling på gresset hvor Tom kjørte showet i mikrofonen. Konkurransene var som følger:

1. Å heade lengst
2. Pasning nærmest kjeglen
3. Straffespark
4. 40 meter sprint

Det var enormt mange flinke spillere som deltok 🙂 I morgen blir det premiering av de flinke deltakerne.

Vi gleder oss til å nyte den siste dagen av Loddefjord sin TINE fotballskole i morgen sammen med deltakerne. Det blir en dag med feststemning i parken: det blir frokost, keepertrening, kamp mot de voksne, pizza og brus, premier, triksekonkurranse og utdeling av utstyr.