Alvøen Sommercup 2018

  

Alvøen Sommercup – Alvøen Idrettspark 17 – 19 august 2018

Loddefjord IL ønsker både nye og tidligere deltagende lag velkommen til årets turnering i idylliske Alvøen Idrettspark.

Alvøen Sommercup ble arrangert første gang i 2003, og er blitt en tradisjonsrik turnering og er en utmerket måte å starte høstsesongen på.

Vi har klasser fra 3’er lag til pokalturnering for 9’er lag. Barne- og ungdomslag spiller sine kamper helgen 17-19 august. Pokalturnering vil ha innledende kamper 15-16 august og finalespill påfølgende helg. Alle lag får spille minst 3 kamper og alle kampene for ett lag går på samme dag (bortsett fra pokalturnering).

Under cupen skal hele familien trives og vi gjør selvsagt ekstra stas på våre små “stjerner” på premieutdelingen. Hos oss er alle vinnere!

De minste barna synes det er stas når bamsene Loddik og Loddeline kommer og hilser på og kanskje det går an å få seg ansiktsmaling også ? I våre salgsboder selges blant annet bakverk av ypperste klasse og hvorfor ikke ta middagen i Idrettsparken fra vår lekre grillmeny. Foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter – ta med hele gjengen. Dette er en fin anledning til å være sammen og heie frem våre små håpefulle.

Vi ønsker å ha høy kvalitet på turneringen og setter derfor en grense på ca. 250 lag. Vi må forbeholde oss retten til å avvise lag, om vi kommer opp i dette antall.

VELKOMMEN!