Fotballskolen dag 3!

Tredje dag av fotballskolen er over og vi hadde nok en dag med strålende vær! Det har vært en fantastisk uke så langt og vi satser på å fortsette i samme spor 🙂

I dag var var det mye på dagsorden sånn som det ofte er på fotballskolen. De yngste gruppene startet med skattejakt. Loddik og Loddeline hadde mistet en skatt i skogen og trengte hjelp av deltakerne for å finne den. Barna var fikk med seg et skattekart og måtte ut i skogen på jakt. Gleden var stor blant barna da skatten endelig ble funnet. Selvsagt fikk de en finnerlønn som de koste seg med på vei tilbake til fotballbanen.

Videre var det øving på finter og pasninger frem mot dagens store høydepunkt, nemlig VM. I tradisjonen tro hadde vi VM i parken. Her delte vi delte inn i 3 puljer ut i fra alder. Alle lagene ble så delt videre inn i ulike nasjoner. Stemningen var på topp da de fikk lov til å male flaggene til de ulike nasjonene i ansiktet. Etter alle forberedelser var gjort var det klart for en liten matpause. I dag serverte vi tomatsuppe og pasta i lunsjen. Barna synes det var godt med en liten forandring og spiste seg god og mett før de igjen gikk ut på banen.

MEN før vi skulle starte med kampen så hadde vi selvsagt en stor overraskelse på lur. To staute karer fra Brann møtte plutselig opp i parken. Bismar Acosta og Kasper Skaanes hadde tatt turen til oss. Dette var til stor glede for barna! De ulike gruppene ble samlet i store ringer på gresset og fikk godt tid med brannspillerne som gikk fra den ene gruppen til den andre. Her fikk barna stille spørsmål om alt de lurte på. Videre fikk de autograf og tatt lagbilde med brannspillerne. Veldig mange var opptatt av den stilige sveisen til Acosta, og han var heldig som hadde hår igjen etter at alle barna skulle kjenne på den tøffe frisyren.

Etter besøket fra Brann så var det endelig klar for VM. Her var det felles signal fra høyttalerne når kampene skulle starte og stoppe. Alle lederne bidro som trenere og dommere. Resultatene ble samlet inn og blir i løpet av kvelden summert opp slik at vi i morgen kan se hvem som møter hvem i finalene! Vi gleder oss! 😀

 

 

Noen av barna sang brannsangen for spillerne.