Fotballskolen dag 2

Smilende, aktive barn og sol så langt man kan se. Kan det bli bedre? Det ble enda en fin dag i Alvøen idrettspark på årets fotballskole.

Mange gutter og jenter var ivrig når de kom inn i parken tidlig i morges. For å ordrett videreformidle hva en gutt sa: «Jeg skal vise skilles i dag». Spillerne gjennomførte oppvarming, for deretter å øve på ulike ferdigheter. Det ble også gjennomført dagens konkurranse i gruppene. I dag skulle de øve på heading, og tilslutt skulle man stå igjen med én spiller som headet lengst. Seinere i uken skal det være en stor konkurranse med alle finalistene.

Etter lunsj ble det stasjoner for de eldste gruppene på gressbanen. Her ble de delt inn i 6 grupper som gjennomførte ulike aktiviteter. Her ble det blant annet teknikk, skudd, småspill, styrke og spenst. For mange var det tøft å møte Even Bratland i styrkeøkten, som ble kalt «toppidrettsutøver» av spillerne.

Tilslutt vil vi skryte litt ekstra av våre flinke veiledere. I klubben er vi så heldig å ha mange positive ungdommer, som har stor fotballkunnskap. Uten disse ungdommene hadde ikke vi kunnet gjennomføre fotballskolen i Loddefjord. De gjør en kanongod jobb, og er gode forbilder for de yngre på feltet.

I morgen blir det feststemning i Alvøen med skattejakt for de yngste og VM.